Татра-Юг взяло участь у міжнародній транспортній виставці InnoTrans 2018

1AD22ECC-66D3-4859-98A2-1E97C38FD344

Традиційно з 18 по 21 вересня в Берліні пройшла найбільша транспортна виставка InnoTrans. Компанія Татра-Юг вже в п’ятий раз бере участь у цій масштабній події. Наш стенд відвідали міністри транспорту, представники муніципалітетів різних міст, керівники підприємств і просто трамвайні фанати.

В ході міжнародної транспортної виставки в Берліні нами була представлена нова модель сто відсотків низькопідлогового трамвайного вагону модульного типу. Новий вагон з поворотними візками спроектований конструкторським бюро підприємства. Особливість цієї моделі – це можливість створювати трамвай як конструктор під кожного замовника, наприклад по довжині, завдяки модульності, або інтер’єру завдяки гнучкості в дизайнерських рішеннях.

«Ми проектували вагон таким чином, щоб він відповідав усім європейським стандартам і задовольняв потреби європейських міст» – прокоментував генеральний директор Анатолій Кердівара.

Трамвай Татра-Юг викликав інтерес з боку багатьох замовників і компанія отримала запрошення на участь відразу в декількох міжнародних тендерах.

«Ми вже протягом 25 років доносимо ідею необхідності трамвайних систем в будь-якому місті. InnoTrans в цьому році підтвердив актуальність нашої діяльності – географія проектів з нового будівництва або відновлення трамвайних ліній простягається від Латинської Америки до Австралії» – розповів про результати виставки генеральний директор Татра-Юг.

IMG_5457