Татра-Юг представляє нову модель трамвайного вагона

IMG_7559Татра-Юг представляє нову модель трамвайного вагона – К1М6.

Це сучасний трисекційний вагон українського виробництва. До роботи над вагоном було залучено близько 250 українських постачальників комплектуючих.

Він поєднує лаконічний вигляд, над розробкою якого працювала команда українських дизайнерів, та новітні технологічні рішення нашого конструкторського бюро.

Ця модель адаптована до умов експлуатації з різним станом контактної мережі та рейкових шляхів. Просторий пасажирський салон створює максимально комфортні умови для всіх пасажирів. Вагон обладнаний місцем для розміщення людей з обмеженою мобільністю, кондиціонерами та wi-fi. Широкі подвійні двері завдяки адресному керуванню дозволяють здійснювати швидку посадку і висадку пасажирів. Великі вікна  забезпечують хорошу освітленість і панорамний огляд. Вагон обладнаний ергономічними кріслами для сидіння, сучасною системою інформування пасажирів, світлодіодною системою освітлення.  Ходові візки нової конструкції обладнані двоступеневим підвішуванням, що забезпечує плавність ходу і низькій шумовий рівень.

К1М6 – це енергоефективний, комфортний і якісний український трамвай.

IMG_7558

IMG_7556

IMG_7552