ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО TATRA-YUG НА ГЛОБАЛЬНОМУ САМІТІ ТА ВИСТАВЦІ ГРОМАДСЬКОГО ТРАНСПОРТУ UITP

ТАТРА-ЮГ з радістю повідомляє про участь у глобальному саміті громадського транспорту UITP у Барселоні з 4 по 7 червня та у виставці в рамках саміту з 5 по 7 червня. Подія, яка об’єднує учасників з усього світу, задля обміну досвідом та демонстрації останніх тенденцій та інновацій в галузі громадського транспорту.

У світі, де наслідки зміни клімату стають все більш очевидними з кожним днем, вкрай важливо віддавати пріоритет екологічним транспортним рішенням. Наші трамваї, які розроблені за останніми технологічними досягненнями та відомі своєю енергоефективністю та низькою вагою, мають значний позитивний вплив на навколишнє середовище та мобільність населення.

Ми прагнемо надавати безпечні та надійні рішення для пасажирів в пост-COVID епоху.  Наші трамваї оснащені найсучаснішими технологіями, зокрема ми пропонуємо опції систем очищення повітря, антивірусних покриттів поручнів і можливості безконтактної оплати, щоб гарантувати безпеку та комфорт наших пасажирів.

Ми з нетерпінням прагнемо поділитися нашим баченням більш сталого та екологічного світу за допомогою трамвайних систем. Приєднуйтесь до нас на виставці UITP в залі 7 стенд 7E276 і дізнайтеся, як ми можемо співпрацювати, щоб «трамсформувати» міську мобільність на краще.

 5-7 червня 2023 |  Барселона, Іспанія

 Хол 7 |  Стенд 7E276